Glazbena manifestacija

Najveća imena glazbene scene na dodjeli Porina

Porin
01.03.2016.
u 15:42

Uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić...

Svečana dodjela nagrade Porin ove će se godine održati u velikoj dvorani Športskog centra Gripe, splitskoj oazi glazbe i sporta. Split je tako po drugi put postao grad domaćin ove prestižne glazbene manifestacije. 

I se godine zasigurno očekuje pravi glazbeni spektakl, a svoj su nastup uživo potvrdila i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene. Nastupi glazbenika, uz samo proglašenje dobitnika prestižnih kipića, uvijek su bili najbolji dio večeri pa ne sumnjamo da će i ove godine biti tako, javlja HRT. 

U velikoj dvorani ŠC Gripe priprema se raskošna pozornica, a uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Pavel, Vatra i Hladno pivo.

Ovogodišnju svečanu dodjelu glazbene nagrade Porin vodit će šarmantni televizijski voditelji Duško Ćurlić i Iva Šulentić koji uskoro započinju s pripremama za finalnu svečanost. I ove godine hrvatska najveća glazbena manifestacija bit će otvorena i za publiku, pa će tako svi posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića uz svoje omiljene zvijezde. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije