provocira

Najmlađa kći Demi i Brucea pokazala je gole grudi

kći
20.10.2016.
u 16:45

Scout LaRue Willis (24) prije dvije se godine centrom New Yorka prošetala u toplesu, a njena sestra Rumer (28) snimila je golišavi editorijal za brand Franziska Fox. 

Najmlađa kći Brucea Willisa i Demi Moore, Tallulah (22) odlučila je pozirati u toplesu na provokativnim fotografijama fotografa Tylera Shieldsa, koji namjerava 'fotke' objaviti u knjizi 'Provocateur'. 

Tallulah je jednu od fotografija i podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

- Obožavam ovo! Grudi ne bi trebale biti cenzurirane, ali svejedno...- napisala je najmlađa Willis. Na 'fotkama', kći glumaca pozira samo u bijelim gaćicama, a iz ustiju joj visi cigareta. Na fotografiji se vide i njene brojne tetovaže koje je, većinom, sama kreirala. Na jednoj od fotografija, Willis pozira i s rukom u gaćicama.

Tallulah je nedavno i progovorila o depresiji s kojom se borila godinama te ovisnostima o alkoholu i drogi zbog manjka samopouzdanja. 

- Bila sam si odvratna. Mislila sam da sam jednostavno neprivlačno ljudsko biće - priznala je Tallulah koja se osjeća puno bolje nakon što se prijavila na liječenje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije