Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićene četiri osobe

uhicenje
23.05.2016.
u 13:13

Na Međunarodnoj zračnoj luci u Sarajevu 22. svibnja 2016. godine na letu iz Ljubljane uhićen je D.B.(1980.), državljanin BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Čapljina zbog kaznenog djela „teška tjelesna ozljeda“. 

Predan je službenicima Sudske policije Sarajevske županije. Prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Kamensko 22. svibnja 2016. godine uhićen je M. M. (1974.) jer ga je potraživao Općinski sud Travnik zbog kaznenog djela „teška krađa“. Pripadnici PGP Kamensko bh. državljanina su predali službenicima Sudske policije Livno.

Službenici PGP Gradiška 20. svibnja 2016. godine uhitili su G. G. (1951.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenog djela „ugrožavanje javnog prometa“. Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u BiH na MGP Gradina i predata službenicima Sudske policije RS Banja Luka. 

Istoga dana službenici PGP Bijeljina uhitili su državljanina BiH Č. Č. (1965.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela „krađa“. Kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP Rača i predat službenicima Policijske stanice Dvorovi, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije