promet

Na GP Bosanski Brod na ulazu u BiH čeka se jedan sat

GP Bosanski Brod
01.10.2016.
u 14:38

Povoljni uvjeti za vožnju su danas na putevima u Bosni i Hercegovini.  Pojačan je promet vozila na GP Bosanski Brod, gdje se na ulaz u BiH čeka oko jedan sat, a na izlaz oko 30 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Do kraćih zastoja dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obvezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: Bihać-Izačić, Ključ-Mrkonjić Grad, Bugojno-Novi Travnik, Busovača-Kiseljak, Prozor-Jablanica, Jablanica-Mostar i Živinice-Šićki Brod. 

Zbog radova na sanaciji betonske ograde na autoputu A-1 Tarčin-Lepenica (na potezu od petlje Tarčin kroz tunel Grab do ulaza u tunel 25.novembar), promet će biti obustavljen u preticajnoj traci, a izmještanje je planirano za sutra od 08 do 18 sati. 

Zbog održavanja lokalnih izbora, večeras od ponoći do sutra u ponoć, na području BiH bit će na snazi zabrana prijevoza eksplozivnih materija i zapaljivih tečnosti, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?