Granična policija BiH

Na bh. granici uhićeni Austrijanac i Iračanin

uhićenje
09.11.2015.
u 14:29

Policijski službenici Granične policije BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša - Maljevac na izlazu iz BiH 8. studenog 2015. godine u 13.20 sati uhitili su državljanina Austrije S.B. (1992). 

Graničnim provjerama utvrđeno je da S. B. potražuje Policijska stanica Velika Kladuša zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „izazivanje opće opasnosti“. Osoba je isti dan predata službenicima Policijske stanice Velika Kladuša na daljnje postupanje.  

Policijski službenici GPBiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 7. studenog 2015. godine na letu Sarajevo - Zagreb uhitili su državljanina Iraka H. A. A. S. (1995.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „krivotvorenje isprave“. Pri kontroli isprava osoba je predočila putnu ispravu Kuvajta u koju su policijski službenici posumnjali i u suradnji sa zaposlenicima Veleposlanstva Kuvajta utvrdili da putnik uopće nije državljanin te zemlje. 

Naknadno je utvrđen identitet dvadesetogodišnjeg Iračanina koji je 8.  studenog 2015. godine predat Tužiteljstvu BiH na daljnje 
postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije