mostar

Na “Auto-moto street showu Mostar 2016.” očekuje se 10.000 ljubitelja adrenalina i brze vožnje

24.09.2016.
u 09:00

​Auto klub Hercegovina iz Mostara ovoga vikenda organizira vrhunski auto-moto događaj. Danas i sutra, 24. i 25. rujna, na pisti mostarske Zračne luke održat će se “Auto-moto street show Mostar 2016.”. Nema sumnje da će ljubitelji limenih ljubimaca doći na svoje, a ove godine, po prvi put otkada se ova manifestacija održava, bit će upriličeno prvenstvo u utrkama ubrzanja na 402 metra za motocikle. Od organizatora smo saznali da će, što se tiče broja natjecatelja, ovogodišnji “Auto moto street show” biti najbrojniji, a najvještiji vozači dolaze iz cijele regije. Tako će mostarski “Auto moto street show” ove godine posjetiti vozači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Njemačke, a odmjerit će snage u više klasa. Vrijedi napomenuti da će neki od vozača biti i dijelom bogate izložbe u popratnim programima. Posjetitelji “Auto moto street showa” moći će se podsjetiti kako su nekada izgledali limeni ljubimci, jer u sklopu manifestacije bit će upriličena i izložba oldtimera, te mnogo drugih zanimljivih popratnih događaja.

Organizatori su pripremili bogat i raznovrstan program gdje će svatko za sebe pronaći ono što voli, tako da se teško za vikend u Mostaru može pronaći bolji provod. Još kad se zna da će biti upriličeno nekoliko nagradnih igara, zabava je zajamčena.

Spomenimo na kraju i to da se na ovogodišnjoj manifestaciji očekuje dolazak oko 10.000 ljudi iz BiH i regije, ulaz je za posjetitelje otvoren od 10 sati, a cijena ulaznice je 5 maraka.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije