pogledajte

Mostarac na krovu New Yorka: Bogdanović luksuzni stan platio dva milijuna dolara

Bojan Bogdanović
17.01.2017.
u 13:55

U pitanju je stan površine 163 kvadratna metra s kojeg puca pogled na Manhattan, koji ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a neke od dodatnih ugodnosti koje pruža zgrada su i terasa na krovu, kao i sky lounge.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović riješio je stambeno pitanje u New Yorku kupnjom luksuznog etažnog stana za cijenu koja premašuje dva milijuna američkih dolara, javlja The Real Deal.

Bogdanović, koji pokriva pozicije šutera i niskog krila za klub Brooklyn Nets koji se natječe u NBA ligi, novi je vlasnik stana na adresi 388 Bridge Street u neboderu visokom 180 metara. U pitanju je stan površine 163 kvadratna metra s kojeg puca pogled na Manhattan, koji ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a neke od dodatnih ugodnosti koje pruža zgrada su i terasa na krovu, kao i sky lounge.

Luksuzni apartman u prodaji je bio od kolovoza i to po cijeni od 2,2 milijuna dolara. Već u rujnu je ona smanjena na 2,1 milijun.

Bogdanović u Netsima igra posljednju sezonu dogovorenu trogodišnjim ugovorom potpisanim 2014. godine. Riječ je o najslabijoj momčadi najjače košarkaške lige svijeta, no Bogdanović iz sezone u sezonu svoju statistiku ondje ukrašava sve većim brojkama. Trenutačno je na prosjecima od 14,2 poena, 3,3 skoka i 1,6 asistencija koje ostvaruje u prosječno nešto manje od 27 minuta po utakmici., prenosi pogled.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije