Ide u OESS

Mirosavljević podnio zahtjev za prekid radnog odnosa u SIPA-i

01.12.2015.
u 07:00

Zapovjednik Jedinice za specijalnu podršku SIPA-e Jovica Mirosavljević podnio je zahtjev za sporazumni prekid radnog odnosa u SIPA-i. Mjesto zapovjednika Jedinice za specijalnu podršku SIPA-e ispražnjeno je od imenovanja bivšeg zapovjednika Mirsada Vilića za ravnatelja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. Poslove i zadatke zapovjednika Jedinice za specijalnu podršku SIPA-e, nakon što je bivši preuzeo dužnost ravnatelja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, privremeno je obavljao, po sistematizaciji sljedeće rangirani policijski službenik, odnosno pomoćnik zapovjednika Jedinice Jovica Mirosavljević.

"Nakon što je pomoćnik zapovjednika Mirosavljević podnio zahtjev za sporazumni prekid radnog odnosa u SIPA-i, ove poslove obavlja drugi pomoćnik zapovjednika, odnosno najviše rangirani policijski službenik u Jedinici, do službenog popunjavanja navedene pozicije", priopćeno je iz SIPA-e. Kako neslužbeno saznaje Klix.ba, Mirosavljević će svoju karijeru najvjerojatnije nastaviti u jednoj od mirovnih misija OESS-a. Podsjećamo, protiv Mirosavljevića zvanog Chetniks bivši ravnatelj SIPA-e Mirko Lujić pokrenuo je istragu zbog objavljivanja fotografija kojima je javno podržao Četnički ravnogorski pokret. Nakon što su objavljene fotografije na kojim se fotografirao u prsluku na kojem piše "chetniks", Lujić ga je za kaznu poslao u B. Luku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?