Razvod na pomolu?

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones uzeli pauzu od braka

michael douglas,catherine zeta-jones
BigPictures/PIXSELL
28.08.2013.
u 14:03

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones uzimaju pauzu od turbulentnog braka, piše People.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones uzimaju pauzu od turbulentnog braka, piše People. Nakon govorkanja da se njihov brak raspada, izvori bliski paru potvrdili su kako se par odlučio na pauzu. Tako je Michael ljetovao na Sardiniji, a Zeta-Jones je za to vrijeme boravila u New Yorku s djecom.

Iako su se odlučili razdvojiti, nijedno od njih ne razmišlja o razvodu. – Odlučili su uzeti pauzu. Stres je uzeo danak u njihovu braku, rekao je izvor. Michael i Catherine vjenčali su se 2000. godine u New Yorku, a unatoč idiličnom početku, posljednje tri godine bile su im izuzetno teške.

Prvo je Michael 2010. godine obolio od raka grla, a potom je Catherine dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Pauzu od braka odlučili su uzeti nakon što su se u svibnju ove godine vratili s festivala u Cannesu. Roditelji su dvoje djece, a njihova im je sreća, kaže izvor, najvažnija.

>>'Jedino žalim što se nismo razveli deset godina ranije'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije