Zabio je 220 golova

Messi ide prema vrhu: Leo postao šesti najbolji strijelac Primere

messi (1)
Reuters/Pixsell
02.09.2013.
u 09:49

A poznavajući argentinskog čarobnjaka, ne bi bilo čudno ni kada bi do kraja sezone dostigao Telma Zarru (251 gol) i postao najbolji u povijesti Primere

Lionel Messi sinoć je ponovno odigrao vrhunsku utakmicu. Već u prvom poluvremenu utakmice protiv Valenije postigao je hat-trick i Barceloni na kraju osigurao pobjedu 3:2 i nova tri boda.

A s nova tri gola došao je do brojke od 220 golova u Primeri, čime je preuzeo šesto mjesto najboljih strijelaca u povijesti španjolske lige. Prestigao je tako Quinija, slavnog napadača Gijona i Barcelone.

Najbolji nogometaš svijeta ubrzo bi mogao skočiti i puno više. Naime, Hugo Sanchez na drugom mjestu 'bježi' mu samo 14 golova, što će Messi, ako ne bude ozljeda, dostići već ove sezone. A poznavajući argentinskog čarobnjaka, ne bi bilo čudno ni kada bi do kraja sezone dostigao Telma Zarru (251 gol) i postao najbolji u povijesti Primere.

>>Valencia-Messi 2:3, Rakitić asistirao, a Morales zabio

>>Messi rasplakao Tella: Ti si nitko i ništa, tu si da bi igrao za mene

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije