HŠK Zrinjski

Marinović: S nova tri boda u miru bismo otišli na stanku

27.08.2016.
u 10:00

Dosta su puta Mostarci s Vitežanima imali problema. Bez obzira koliko je Zrinjski na papiru favorit, to je za Zrinjski u pravilu teška utakmica.

Neće biti lako...

- Mi u ovu utakmicu ulazimo sa željom osvojiti nova tri boda i tako otići na stanku s tri vezane pobjede. Igramo pred našim navijačima i preuzimamo ulogu favorita koju moramo potvrditi na terenu. Neće nam biti lako, jer ekipa Viteza dosta dobro igra u gostima, a opasni su iz kontri. Moramo maksimalno koncentrirani ući u utakmicu i riješiti je u svoju korist kako bismo na najbolji način otišli na odmor. Protiv nas neće igrati Kokot i Dedić, ali u napadu imaju Đerića koji je zadao dosta problema Slobodi i Željezničaru. U sredini terena imaju iskusne igrače poput Muminovića, Kapetana i Barišića koji iza sebe imaju veliki broj utakmica u Premijer ligi. Obranu čine Jevtić i Sadiković, tu je izvanredni mladi igrač Livančić. Vitez je sklopio kvalitetnu momčad koju dobro vodi trener Pavić - kazao nam je šef struke Zrinjskog Vinko Marinović. Plemići imaju problema s igračkim kadrom. Ne mogu nastupiti Tomislav Tomić (kartoni), Ognjen Todorović (ozljeda), a upitan je i nastup Ivana Peke (ozljeda). Daniel Graovac neće biti u kombinaciji s obzirom na to da je već na odlasku iz kluba. Ipak, izostanak plemića ne bi trebao biti prevelik problem s obzirom na širinu igračkog kadra. Zrinjski bi tako ovaj susret mogao početi u sastavu: Kozić - Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić - Žeravica, Petrak - Sivrić, Bilbija, Stojanović - Mešanović.

Uloga favorita

Pouzdani branič Mario Barić svojedobno je igrao za Vitez.

- Radi se o ekipi o kojoj najbolje govore njihovi rezultati dosada. Ne samo bodovni konto, nego i igra koju su pružili. Ono što sam imao prilike gledati, stvarno su igrali dobro i protiv jačih momčadi od sebe. Dolaze nam u dobrom trenutku jer smo u dobroj formi. Prihvaćamo ulogu favorita, ali neće nam biti lako - kazao je Barić.

HŠK Zrinjski Mostar i Apollon Limassol dogovorili su sve detalje transfera Daniela Graovca u taj ciparski klub, odakle će sada naš već bivši član odmah otići na posudbu u belgijski klub Royal Excel Mouscron.

Daniel je u Zrinjski došao u zimskom prijelaznom roku 2013. godine, a iza njega je 97 službenih nastupa u kojima je postigao dva pogotka. S našim klubom osvojio je dva naslova prvaka, dobitnik je navijačkog trofeja “Filip Šunjić Pipa” (2016.), a kao igrač Zrinjskog zaslužio je i poziv u A reprezentaciju BiH.

Graovac će utakmicu protiv Viteza gledati s tribina, a potpis na ugovor s novim klubom trebao bi staviti u ponedjeljak nakon liječničkog pregleda.

Zrinjski želi zahvaliti Danielu na svemu što je napravio

za naš klub - poručili su iz aktualnog prvaka.

U ovom trenutku nije poznato kolika će novčana odšteta pripasti Zrinjskom, ali vjeruje se kako je riječ o solidnom iznosu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije