Cindy o bivšem:

Maltretirao me jogom i meditacijom

cindy crawford
Foto: Twitter
1/2
10.02.2016.
u 09:31

Tek mi je sad jasno koliko sam bila mlada. S 26 godina ne mislite da ste takvo dijete. Zajedno smo bili šest godina, od kojih dvije u braku. Problem je bio u tome što nikad nismo bili prijatelji, rekla je Cindy Crawford (49) o braku s Richardom Gereom (66).

Vjenčali su se ranih devedesetih nakon četiri godine veze za koju kaže da je bila laž.

- Bivšem suprugu sam se cijelo vrijeme divila. Nikad nismo bili jednaki. Ipak je on bio velika zvijezda Richard Gere - kaže Crawford.

Kasnije je sreću pronašla s poduzetnikom Randeom Gerberom (53), s kojim ima dvoje djece, Kaiu Jordan (15) i Presleya Walkera (17).

- Svi pitaju za tajnu naše dugovječnosti, a ona je upravo u prijateljstvu. S Randeom se nisam morala praviti da me zanimaju joga, meditacija i budizam. Nikad nisam morala odlaziti na bejzbolske utakmice kao što sam to radila dok sam bila s Richardom - kaže Cindy. Dodaje da je s Gereom u korektnim odnosima i da ga doživljava kao stranca s kojim nikad nije bila bliska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije