Završnica liga MZ

Malonogometaši Graba ostavili su najbolji dojam

Utakmica
24.08.2013.
u 11:20

Prvi polufinalni susret trebao bi se igrati danas u 19 sati, dok bi se druga utakmica igrala u 20 sati, isti termini važe i za finalnu večer

Momčadi Međugorja i Graba su se prve dokopale polufinala na završnici Liga mjesnih zajednica Hercegovine. Oni su svoj plasman riješili već u četvrtak u susretima po skupinama.

Uzbudljiv susret

Grab kao da je protiv Tihaljine (predstavnik Gruda) igrao u drugoj brzini, pa opet je prilično lako došao do uvjerljive 1:5 pobjede. Stekao se dojam kako su malonogometaši iz Ljubuškog mogli biti i puno uvjerljiviji da su željeli, a s tom su utakmicom pokazali kako su vjerojatno i najveći favoriti za osvajanje samog naslova.

U četvrtak je još zanimljiviji domaćoj publici bio susret u kojem je predstavnik Livna, Potok, ugostio predstavnika Stoca. Bila je to utakmica u kojoj su Livnjaci vjerojatno izgubili sve nade u plasman dalje, ali su ipak pošteno namučili Stočane. Poveo je Stolac sa 2:0, da bi Potok izjednačio na 2:2. Stolac je zabio još jedan pogodak za 3:2, ali je Potok i taj rezultat izjednačio na 3:3. Ipak, Stočani su dodali još dva pogotka i ostvarili ukupnu pobjedu od 5:3. U susretu Međugorja i Rudnika, predstavnika Čitluka i Mostara, gledatelji su vidjeli remi (1:1).

- Kako smo se primakli polufinalu i finalu, dobili smo kroz susrete po skupinama sudionike koji će u ovoj posljednjoj fazi Završnice boriti za prestižni naslov prvaka. S naše strane možemo biti zadovoljni kako se odvijalo natjecanje u grupnoj fazi, kazali su nam organizatori.

Večeras će se u 19 sati igrati prvi meč polufinala, dok će se druga utakmica igrati sat kasnije - u 20 sati.

Vremenske prilike

Ista satnica predviđena je za sutrašnju finalnu večer. Organizatori se nadaju kako će ih poslužiti vremenske prilike pa da će malonogometni vikend proteći u najboljem redu. Kiša je prijetila i u četvrtak, palo je nekoliko kapi, ali se nebo brzo razvedrilo i susrete je tu večer pogledalo ukupno oko 500 gledatelja. Po običaju na polufinalnim i final masovniji odziv publike. Do sada su veću podršku od ostalih imali Turčinovići, koje su pratili njihovi navijači, te domaći sastav iz Livna - Potok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?