Mostar

Maloljetnici se potukli u novogodišnjoj noći, pet privedenih

tučnjava
01.01.2016.
u 15:12

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira tučnjavom u Mostaru. Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, tučnjava se dogodila u Ulici kralja Tvrtka, a u incidentu je sudjelovalo više osoba.

Brzom intervencijom policije, čiji su službenici bili u pojačanoj pripravnosti, u službene prostorije PU Mostar privedeno je pet maloljetnih osoba (svi 1999. godište). Incident je zabilježen nešto poslije 2 sata iza ponoći.

Oni su ispitani i zadržani do dolaska roditelja kojima su uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja javnog reda i mira, a maloljetnici su nakon toga pušteni na slobodu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Novogodišnja noć u Mostaru i HNŽ protekla je relativno mirno kada je u pitanju sigurnosna situacija, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Službenici policije zabilježili su deset kaznenih djela, od toga tri 'Teške krađe', tri 'Krađe', jedno 'Oštećenje tuđe stvari', jedno 'Nasilje u obitelji', te dva kaznena djela koja spadaju pod 'Ostalo', navodi se iz uprave Civilne zaštite HNŽ.

U protekla 24 sata registrirano je 12 prometnih nesreća u kojima su teško ozlijeđene dvije osobe, a četiri osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Vatrogasci su u posljednjih 24 sata na području Mostara intervenirali osam puta. U pet intervencija radilo se o gašenju požara na otpadu (Ulica kralja Tomislava, u Centru 2, u Ulici Ante Starčevića, u Vrapčićima i u Ulici kralja Tvrtka). U Miljkovićima, Rodoču i Pologu požari su zahvatili travu i nisko raslinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije