Tužiteljstvo SŽ

Ljubo Seferović priznao ubojstvo Dženana Memića

ubojstvo memica
NAP
01.06.2016.
u 17:25

U okviru istrage koju Županijsko tužiteljstvo Sarajevske županije provodi u slučaju ubojstva Dženana Memića, ovo Tužiteljstvo je s kritičnim događajem dovelo u vezu tri osobe, i to Ljubu Seferovića, Vasviju Sejdović i Bekriju Seferovića.

Nakon saslušanja ove tri osobe, Ljubo Seferović je priznao izvršenje krivičnog djela na štetu Dženana Memića i Alise Mutap.

Kako u ovoj fazi istrage postoje dokazi koji ukazuju na postojanje osnovane sumnje da su Ljubo Seferović, Vasvija Sejdović i Bekrija Seferović počinili krivično djelo za koje se u ovom Tužiteljstvu vodi istraga, ali i u cilju provjere navoda priznanja, Tužiteljstvo će Županijskom sudu u Sarajevu predložiti pritvor u trajanju od 30 dana i to za: Ljubu Seferovića i Vasviju Sejdović zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela ubojstvo i pokušaj ubojstva, a za Bekriju Seferovića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo sprječavanje dokazivanja, priopćeno je iz Tužiteljstva SŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije