Priznanje treneru ŽNK Široki Brijeg

Kvesić u stožeru hrvatske ženske nogometne reprezentacije

26.02.2017.
u 08:00

Ivan Kvesić, trener nogometašica Širokog Brijega, dobio je lijepo priznanje za svoj rad. Naime, Božidar Miletić, izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije, pozvao ga je u svoj stručni stožer za predstojeće pripreme i utakmice koje će Hrvatska igrati na Istria Women’s Cupu 2017. u Novigradu (Istra). Pripreme reprezentacije počinju 27. veljače u Zagrebu. Turnir se igra u Novigradu od 1. do 8. ožujka u dvije skupine. U skupini B, uz domaćina Hrvatsku, igrat će BiH, Francuska i Mađarska, a u skupini A igraju Sjeverna Irska, Slovenija, Slovačka i Tajvan. Igra se po sustavu “svatko protiv svakoga”, a onda, posljednjeg dana turnira (8. ožujka) na programu su borbe za plasman (za sedmo, peto, treće i prvo mjesto). Hrvatski izbornik Miletić bio je lani posebni gost ŽNK Široki Brijeg, pratio Kvesićev način treninga te gledao prijateljsku utakmicu ŽNK Široki - ŽNK Mladost iz Nević Polja. Uz to, pratio je i Kvesićev rad na treninzima hrvatske U15/16 reprezentacije, dok je Kvesić bio član njezina stručnog stožera.

Spomenimo i to da će, uz Kvesića, na Istria Women’s Cupu 2017. nastupiti i igračica Širokoga Branka Bagarić koju je izbornica BiH Samira Hurem pozvala u reprezentaciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije