Filmska revija

"Zvizdan" i "Ljubav ili smrt" zatvorili Dane filma Mostar

dani filma mostar
03.11.2015.
u 12:41

Deveto izdanje Dana filma Mostar zatvoreno je u ponedjeljak navečer projekcijama filmova "Zvizdan", Dalibora Matanića i "Ljubav ili smrt", Danijela Kušana, u do kraja ispunjenoj velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

"Završeni su Deveti dani filma Mostar, a mi već od sutra počinjemo raditi na desetim jubilarnim Danima filma Mostar i na snimanju igranog filma 'Mrtve ribe plivaju na leđima', koji ćemo, prema scenariju Josipa Mlakića, pod redateljskom palicom Kristijana Milića, snimati ovdje u Mostaru", kazao je direktor Dana filma Slaven Knezović.

Zatvaranjem devetog izdanja Festivala, kako je kazao Knezović, zaokružena je priča o filmskoj reviji, a sljedeće godine Dani filma Mostar trebali bi se preobraziti u festival filmskih glumaca.

"Cilj mi je okupiti kolege glumce i Mostar pretvoriti u grad filmskih glumaca", dodao je Knezović.

U proteklih pet dana u okviru Dana filma Mostar, čiji je organizator Kazališno-filmska udruga "Oktavijan", prikazano je devet filmova iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?