Idelan dar za zaljubljene

Bookblogerice kao dar za Valentinovo predlažu "Pisma iz vječnosti"

11.02.2024.
u 11:11

Bliži se Valentinovo i traže se darovi koji su primjereni Danu zaljubljenih. 

Na Instagram stranici Bobi_book_ero iza kojeg stoji bookblogerica Božana Milas objavljene su knjige s neobičnom ljubavnom pričom, a koje su odličan izbor za dar za Valentinovo. Među njima su Majstor i Margarita Mihaila Bulgakova, Psiha i Eros Lune McNamara, te Pisma iz vječnosti Željka Andrijanića, Večernjakova novinara.

Knjiga u nakladi Večernjeg lista izišla je u posljednjim danima 2023. godine i u kratko vrijeme stekla simpatije čitatelja. 

Ovako ju je opisala bookblogerica Božana. - Knjiga "Pisma iz vječnosti" neobična je ljubavna priča upravo iz razloga što nije brzočitajuća priča puna uspona i padova ljubavnog para. Ovdje nam glavni lik novinarski urednik ogolijeva svoju dušu i pokušava uz pomoć prijatelja i radnih suradnika otkriti što mu nedostaje u životu, u pokušaju da preboli davno izgubljenu ljubav koja je tajanstveno prekinuta bez nekog završetka - naglasila je Milas u svojim preporukama.

Spomenuta knjiga je privukla pozornost i Elle Hasel, gimnazijalke čije recenzije knjiga čitaju brojni na Instagram stranici Knjiški recenzeRAJ i na Facebooku gdje ima čak 15 tisuća pratitelja.

- Obično se u knjigama prikazuju bogataši kao glavni likovi ljubavnih romana, jer - očito je bolja prodaja takvih knjiga i možda se iz nečije perspektive samo oni mogu dobro zaljubiti, ali to nije istina. Ovaj roman to i dokazuje. Karakterizacija likova je odlično i promišljeno napravljena, može se potpuno ući u njihovu glavu tijekom čitanja knjige - poručuje Ella. 

Objasnila je i zbog čega knjigu "Pisma iz vječnosti" preporučuje za Valentinovo. - Knjiga je jako pitka, ne treba puno vremena da se uvučete u radnju i shvatite kako stvari stoje. Lako se s njom sporazumjeti. I ono najvažnije, knjiga ima dušu. Kao što karakterizacija likova nije napravljena tek tako, tako ni knjiga nije napisana - eto, samo da se napiše. Osjeća se težina riječi i veličina vrijednosti koju ovaj roman ima - poručila je mlada bookblogerica Ella Hasel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?