DARUVARSKE TOPLICE

Kostelić: Dobro je, mogu ja još svašta!

ivica kostelić (1)
Privatna arhiva
24.02.2012.
u 15:18

- Koljeno ne boli, opseg mišića je porastao, oteklina splasnula. Prezadovoljan sam, kaže Ivičin lječnik dr. Božidar Egić

U društvu slovačkih umirovljenika s hodalicama koji se žale na bolove u kuku ispred Daruvarskih toplica, vremešnog Nijemca sa štakama koji isprobava hrvatske pive i društva slovenskih bakica, ugledali smo poznato lice.

- Rehabilitacija je gotova, već sam na laganim treninzima. Još sam tu dan, dva, pa se napokon vraćam na snijeg. Sama vijest da ću se do kraja sezone ipak moći vratiti na snijeg digla mi je motivaciju. Dobio sam drugu priliku i neću je propustiti - priča nam Kostelić.

Prema planu, vraća se na snijeg u Kranjskog Gori.

- Do kraja će mi ostati šest utrka, od čega dva slaloma i plan je voziti sve. Odlazak na utrke sljedeći vikend u Kviftjellu ipak otpada, pa tek je prošlo nešto više od deset dana nakon operacije.

Kostelić je i dalje u "igri", Marcel Hirscher koji ga je pretekao u Moskvi, bježi svega 12 bodova, ispred Beata Feuza ima prednost 29 bodova, a niti jedan se nije proslavio na superveleslalomu u Crans Montani (34., odnosno 22.)

- Dobro je da se dečki nisu okoristili, ali imat će još prilike dok se ne vratim. Ukoliko mi ostanu teoreteske šanse da uhvatim veliki Kristalni globus, neću odustati! Istina, Hirscher je dobro iskoristio moje izbivanje, ali samo da koljeno izdrži. Ako ono bude dobro, mogu ja još svašta napraviti! - obećava Ivica.

Da mu netko ponudi mali slalomaški globus, a da odustane od velikog, bi li potpisao?

- Ma kakvi! Cilj je na početku sezone bio veliki, a ostao je isti i nakon što sam se potrgao. Da se mene pita, rado bih uzeo oba... A idealan plan je - doći na zadnju utrku s 100 bodova viška...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije