Riješena agonija oko vođe S. Koreje

Kim Jong Un se oporavlja od operacije

kim jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.10.2014.
u 16:30

Neki su tvrdili da su ga "sredili" dijabetes i krvni tlak, a spominjan je i alkoholizam koji je uzrok problema 31-godišnjeg vođe

Malo tko se u posljednje vrijeme nije zapitao što se događa sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-Unom, a neki mediji su otišli tako daleko da su objavili da je preminuo od trovanja sirom kojeg je jeo u neograničenim količinama. Neki su tvrdili da su ga "sredili" dijabetes i krvni tlak, a spominjan je i alkoholizam koji je uzrok problema 31-godišnjeg vođe. Ipak, u pravu su bili oni koji su zaključili da je slabije hodao u posljednje vrijeme, a to je bilo zbog problema sa gležnjevima.
Sada je i ta priča razriješena jer je Kim Jong Un operirao gležnjeve te se polako oporavlja.
- Kim Jong-un je ozlijedio skočni zglob na desnoj nozi još u srpnju. Nije zaliječio ozljedu i na kraju je završio s oba slomljena gležnja - kaže izvor iz Sjeverne Koreje.

Glasine su izazvale reakciju dužnosnika u Kini koji su objavili komentar u državnim novinama, pod naslovom "Svi vi koji izmišljate glasine o državnom udaru u Sjevernoj Koreji – je li to baš toliko zabavno?". 

Komentara 2

HL
hlibit
17:53 02.10.2014.

...samo se ti nama odmori...dosadno je bez tebe Veliki vođa

SO
Special_one
18:37 02.10.2014.

Što jest, jest... Malo je drmnut, al je faca, a čak mislim da s njim nije loše koliko ovi tipovi pričaju što ga žele svrgnuti :D

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije