Veliki trijumf

Kedži pobjeda u Rusiji najljepša stvar u životu

Damir Kedžo
Igor Kralj/PIXSELL
12.10.2015.
u 06:15

Damir Kedžo pobjednik je natjecanja New Wave Stars koje se održalo u Sočiju i gdje su mu konkurencija bili pjevači iz cijelog svijeta

Na natjecanju mladih pop-pjevača New Wave Stars 2015 u ruskom Sočiju, u konkurenciji glazbenika iz cijelog svijeta pobjedu je odnio naš pjevač Damir Kedžo. U prvom krugu natjecanja žiri je zadivio izvedbom skladbe "All by Myself", a u finalnom krugu otpjevao je svoju pjesmu "Kad ljubav stisne zube" i dobio najveće ocjene. Pjevač iz Omišlja kojeg je publika prvi put upoznala u jednom glazbenom showu 2003. godine kao nagradu za pobjedu potpisat će diskografski ugovor.

– Sretan sam što sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobijedio na ovom natjecanju i nadam se da sam na ovaj način otvorio put i potaknuo i druge izvođače da se prijave. Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu. Veselim se povratku u Hrvatsku i snimanju novog singla – izjavio je Kedžo nakon pobjede, prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Njegov profil na društvenim mrežama zasut je čestitkama među kojima su se našle i one pjevača Tonyja Cetinskog, i glumca Edvina Liverića. (ic)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije