POKAZAO SVOJ 'PONOS'

Jay se skinuo i pokazao svima čime raspolaže

POKAZAO SVOJ 'PONOS'
26.02.2017.
u 19:50

‘Imam 99 problema, ali ovaj nije jedan od njih, dušo”, poručio je Jay Alvarez svojoj bivšoj curi, manekenki Alexis Ren, koja je javno napisala da on ima mali penis.

Poznata manekenka Alexis Ren i Jay Alvarez slovili su za najljepši par na svijetu, a proslavili su se tako što su putovali svijetom i snimali sami sebe na različitim svjetskim lokacijama. No, nažalost, par je prekinuo, a prekid nije bio nimalo lijep.

Alexis je otvorila dušu na Twitteru tako što je svog bivšeg dečka prvo nazvala kretenom, a onda je otkrila i veličinu njegova penisa.

“U početku je bilo dobro, ali slava mijenja ljude”, objasnila je manekenka, a onda na kraju zaključila: “Ima i mali pimpek.”

Jay je nakon toga bio najjadniji muškarac na svijetu, no sada joj je pošteno začepio usta.

On je, naime, na svom Twitteru snimio kratki video na Maldivima, a kameru je spustio do svojih prepona i pokazao svoju pozamašnu muškost u bijelim boksericama, a onda ponovno podigao kameru do svog lica i nasmješio se.

 

“Posramljivanje nekog zbog njegovog tijela nikad nije cool. Ponižavanje nekog zbog tog kakvi su pokazuje vašu slabost”, napisao je Jay na Twitteru i oduševio svoje pratitelje. Pogotovo ženski dio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije