Gradačac:

Izvedena zajednička vježba evakuacije i spašavanja u slučaju požara

sadfasf
01.12.2016.
u 16:45

U Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Gradačcu danas je izvedena zajednička vježba pod nazivom „Evakuacija i spašavanje u slučaju požara“.

Uz učenike i nastavno osoblje škole, na vježbi su sudjelovali: pripadnici Civilne zaštite i Policijske stanice Gradačac, jedinica Dobrovoljnog vatrogasnog društva, djelatnici Doma zdravlja i volonteri Crvenog križa, te šlep služba AMS BiH.

 - Ova vrlo kompleksna vježba sa puno sudionika protekla je bez ikakvih problema. Ciljevi su u potpunosti postignuti i ono što je najvažnije nije bilo nikakvih problema tijekom izvođenja vježbe - kazao je u izjavu za Fenu Isam Sendić, šef Službe Civilne zaštite općine Gradačac.

Dodao je kako je današnja vježba završna aktivnost u okviru memoranduma kojeg je potpisala Općina Gradačac s nevladinom organizacijom "Save the Children", a u sklopu projekta „Postupanje u slučaju prirodnih i drugih nesreća u školskim ustanovama“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije