posjet poliklinici

Ivo Sanader izgleda sve lošije, ne znaju što mu je

ivo sanader (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
Autori: Senka Knežević/VLM, Ivanka Toma, Sonja Hoffman
11.08.2011.
u 09:00

Liječnički krugovi bruje o Sanaderovoj bolesti - jedni tvrde da je zdrav, a drugi da je teško bolestan. Rak još nije isključen

Zdravstveno stanje bivšeg premijera Ive Sanadera, sudeći prema tvrdnjama stručnjaka i upućenih, doista je ozbiljno, no unatoč pretragama koje je obavio u Zagrebu nakon izručenja sredinom srpnja, precizna dijagnoza još mu nije postavljena. Sanader je, vidno mršaviji, ispijen, teško prepoznatljiv, u utorak oko 20 sati snimljen kako u kombiju pravosudne policije dolazi u polikliniku Medikol. Na istom mjestu pojavio se i sinoć, a u polikliniku je ušao kroz garažu. Kako doznajemo, Medikol je napustio nešto prije 21.30 sati.

>>Sanaderovo zdravlje ne bi trebalo utjecati na kazneni postupak

Razlog njegova noćnog posjeta, kaže službena verzija, odlazak je na fizikalnu terapiju prema uputi njegova obiteljskog liječnika. Bivši šef Vlade i HDZ-a, protiv kojeg USKOK zasad vodi čak šest istraga, istegnuo je ligamente lijeve noge još u austrijskom pritvoru. Otad ima priličnih problema s kretanjem pa je Hrvatskoj i izručen – na štakama.

Bez obzira na to što još nitko od liječnika ili osoba iz pravosudnih krugova otvoreno ne govori o tome je li najpoznatiji hrvatski pritvorenik stvarno teško bolestan, nameće se pitanje: Zašto je Sanader tako kasno, uz diskretnu pratnju specijalne policije, dopremljen u Medikol ako je doista u pitanju tek fizikalna terapija?

>>Bivši premijer na pretragama. Ima li Ivo Sanader rak?

Sanadera do sada nije bilo moguće nigdje snimiti s obzirom na to da ima posebne mjere osiguranja, obrane je iznosio u svojoj pritvorskoj ćeliji, a ne kao ostali okrivljenici u sjedištu USKOK-a u Gajevoj (navodno je tako bilo zbog problema s nogom), a od dijela osoba koje su s njime kontaktirale moglo se samo čuti da mu nije ništa i da dobro izgleda. Stoga ne iznenađuje da je njegova prva fotografija šokirala javnost.

>>Ivo Sanader u pratnji specijalaca ponovno odveden na pregled

>>Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije