Mjera protjerivanja

Hrvatski državljanin protjeran iz Srbije zbog napada na srpsku košarkašicu

košarkašica
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.03.2017.
u 19:02

Hrvatskom državljaninu Simonu Šikliću zabranjen je ulazak u Srbiju na godinu i pol uz uvjetnu kaznu zatvora od 10 mjeseci zbog nasilja nad bivšom djevojkom, nekadašnjom srpskom košarkaškom reprezentativkom Milicom Dabović, objavili su u četvrtak beogradski mediji.

Mjera protjerivanja iz Srbije uslijedila je nakon što je Šiklić priznao krivnju za nasilje i nagodio se s Prvim osnovnim tužiteljstvom u Beogradu na uvjetnu kaznu zatvora od 10 mjeseci, s rokom kušnje od tri godine uz zabranu ulaska u Srbiju na godinu i pol, potvrdila je medijima glasnogovornica suda Leposava Vujanović.

Slučaj je dospio u javnost nakon što je srpska košarkašica objavila da ju je 20. veljače poslije svađe Simon Šiklić fizički napao u njezinu stanu u kojem su živjeli dok su bili u vezi.

Izrečenim mjerama zabrane pridodana je još jedna - Šiklić žrtvi svog nasilnog ponašanja ne smije prići sljedeće tri godine, prenosi Hina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije