Knjiga

Hoće li anđeli nadmašiti vampire, demone i čarobnjake tinejdžere

angelologija
arhiva VL
07.07.2010.
u 15:03

Kritičari svjetskih medija već su pohvalili maštovitost i uzbudljivost romana "Angelologija" Danielle Trusson, uspoređujući ovaj krimić u prvom redu sa superpopularnom Sumrak sagom.

U izdanju Naklade Ljevak upravo je iz tiska izašla knjiga "Angelologija" Danielle Trussoni. Izdavač očekuje pravi književni bum i tvrdi kako je ovo krimić koji će uspjehom nadmašiti bestselere Dana Browna, ali i recentni uspjeh Sumrak sage ili kultni status koji među mlađim čitateljima ima Harry Potter.

Početak priče je intrigantan: kada sestra Evangeline pronađe pisma iz tajanstvene prepiske Majke Innocente, nadstojnice Samostana sv. Ruže i legendarne dobrotvorke Abigail Rockefeller, postaje jasno da su zemljom nekoć hodali anđeli i da su njihovi potomci, okrutni Nefili, još uvijek među nama. Nefili tragaju za artefaktima koje je Abigail Rockefeller sakrila za vrijeme Drugoga svjetskoga rata. S tim artefaktima oni bi mogli pokoriti čovječanstvo, što im dosad nije dopustila tajna organizacija – Društvo angelologa. Angelolozi se moraju prvi dokopati artefakata žele li dobiti bitku u ratu koji traje stoljećima. Njihova sudbina ovisi o nedužnoj sestri Evangelini, jedino ona može razotkriti tajna skrovišta gđe Rockefeller...

Kritičari svjetskih medija već su pohvalili maštovitost i uzbudljivost ovog krimića, a sada je na redu sud čitatelja u Hrvatskoj.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?