Prve reakcije

Goluža otkrio: Poruka prije utakmice nas je nabrijala!

hrvatska (1)
Reuters/Pixsell
23.01.2013.
u 23:29

- Ostalo mi je još puno goriva u spremniku. Stvarno smo iscrpljeni, ali ljudi, u polufinalu smo! - kaže junak dvoboja Duvnjak.

Izbornik Slavko Goluža isijavao je zadovoljstvom nakon velike pobjede nad Francuskom (30:23) u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva.

- Čestitke mojim dečkima, ostali smo skoro bez pola momčadi. Dobili smo poruku prije utakmice, to je diglo dečke. Toj osobi posvećujem pobjedu i svim ljudima u Hrvatskoj. Sad idemo malo slaviti, a onda nas čekaju opasni Danci. Moramo vidjeti što je s ozljedama, ali idemo dalje, idemo do kraja - istaknuo je hrvatski izbornik i prokomentirao neke taktičke zamisli:

- Bilo je teško rotirati u prvom dijelu. Bilo je grešaka, ali ovakvo srce kakvo imaju moji dečki... Imamo ogroman motiv, posebno ja. Rekao sam dečkima da idemo odigrati i za Dragu Vukovića, za sve ljude, dobili smo toliko podrške...

Želio je izbornik naglasiti i sljedeće:

- Moram ovo reći, Francuzi su strašna momčad, toliko su nam muka zadali ovih godina. Neka idu u mirovinu s gorčinom da smo ih mi poslali u nju.

Domagoj Duvnjak vukao je Hrvatsku prema pobjedi sa devet golova.

- Nisam se samo ja pokazao, svi dečki su se pokazali. Od najmlađeg do najstarijeg. Čestitam suigračima. Ostali smo bez Drage, i iz toga smo se digli, bili smo i u maloj krizi, ali izvukli smo se - kaže Duvnjak, a na pitanje koliko mu je snage ostalo, uza smiješak je rekao:

- Ostalo mi je još puno goriva u spremniku. Stvarno smo iscrpljeni, ali ljudi, u polufinalu smo! Dat ćemo sve od sebe. Ja se nadam da nećemo tu stati. Večeras feštamo, sutra nas čeka put, moramo se dobro odmoriti i pripremiti za Dansku. Stvarno smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, ali ovo što obrana radi na ovom prvenstvu, skidam kapu dečkima.

>>Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

>>L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...

>>Dinamovci u Turskoj po sobama navijali za kauboje

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije