Maštovito:

Goli kuhar otkrio neobično ime najmlađeg sina

djedca
Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
24.08.2016.
u 09:42

Nakon medvjedića, ponija, cvijeća i procvjetale duge, Jamie Oliver (41) i supruga Jools (40) ovaj put inspiraciju su pronašli u rijeci.

Goli kuhar je svom novorođenom, petom sinu na Instagramu ostavio poruku 'Dream big River' što bi se moglo prevesti kao 'Sanjaj velika rijeko' ili 'Sanjaj veliku rijeku', prenosi 24sata.hr

 

Slova su bila u duginim bojama, a supruga Jools je dodala dva emotikona - plavo srce i raketu, pa su prijatelji zaključili da će se njihov sin zvati River Rocket te nagađaju koje će mu biti srednje ime. Prijatelji su Jools i Jamieja pitali zašto svako njihovo dijete ima tri imena.

- Zato jer se nismo mogli odlučiti za jedno - objasnili su. Dječak je rođen prije osam dana i, po svemu sudeći, imat će originalno ime kao i njegova starija braća i sestre, koje su nazvali Poppy Honey Rosie (14), Daisy Boo Pamela (13), Buddy Bear Maurice(6) i Petal Blossom Rainbow (7). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije