oduševljen

Elton John o 2CELLOS: Oni su jedinstveni, obožavam te dečke

'12.06.2012., Zagreb, - U zagrebackoj Areni 2Cellos uz pratnju Zagrebacke filharmonije odrzali  koncert. Photo: Anto Magzan/PIXSEL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
05.09.2013.
u 10:37

Savršeni su zajedno, znaju što će koji napraviti u kojem trenutku, a takva glazba se ne viđa često, kaže popularni britanski glazbenik

– Kad sam pogledao spot za Smooth Criminal, bio sam apsolutno zadivljen i rekao sam "O moj Bože, ovo je nevjerojatno! Nikad nisam vidio violončeliste da ovako sviraju, da vježbaju i rekao sam, moram ih ubaciti u svoje planove pod hitno" – otkrio je Elton John kako se odlučio na suradnju sa svjetskim poznatim dvojcem 2Cellos, odnosno Stjepanom Hauserom i Lukom Šulićem.

– Složili su se doći na probu s mojim bendom, pridružili su se bendu i sada već imaju jedan album koji je izašao. Da skratim, jako su se dobro uklopili jer je glazba koju ja radim orkestralna i oni su dodali mladost i adrenalin bendu. Mi nismo mladi, imamo puno entuzijazma, ali nešto je u mladim glazbenicima koji ti daju više – ispričao je Elton John u video koji je 2CELLOS objavio na svom YouTube kanalu. Poznati glazbenik niti u jednom trenutku ne skriva koliko je oduševljen našim violončelistima.  

– Obožavam te dečke i način na koji zajedno sviraju. Savršeni su zajedno, znaju što će koji napraviti u kojem trenutku, a takva glazba je dar, ne viđa se često. Oni su jedinstveni, ne postoji nitko poput njih. To je kao da gledam Jimi Hendrixa, savršenstvo – rekao je britanski glazbenik.

>> Žestoki povratak na mjesto gdje su se upoznali mladi 2Cellos

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije