bh. reprezentativac i hrvatskim igračima

Džeko: Mandžo uvijek daje 150 posto, a Pjaca će biti zvijer

edin dzeko
27.03.2017.
u 10:53

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, odradio je zanimljiv intervju s novinarom Nove TV. Napadač Rome je dosada zabio čak 31 gol u sezoni te je tako treći strijelac Europe, a ispred njega su samo Leo Messi i Edinson Cavani:

"Igram jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Iako imam 31 godinu, vjerujem da imam još nekoliko sezona na visokoj razini. Uostalom tako se i osjećam i vjerujem da ću tako i nastaviti, jer su meni golovi sve", rekao je Džeko i potom dao svoje mišljenje o Mandžukiću i Kaliniću:

"S Mandžom sam imao priliku igrati u Wolfsburgu. Vidi se na njemu da ima kvalitetu postizanja pogodaka i on još ima dodatnu snagu koja ga je pratila kroz cijelu karijeru, a to je da u svakoj utakmici daje ne 100, nego 150 posto."

"Što se tiče Kalinića, vidio sam da ima ponudu iz Kine i baš smo se bili tako negdje čuli. Rekao sam mu "neka te dragi, zabijaj ovdje koliko možeš."

Komentirao je 31-godišnji napadač i mladu hrvatsku nadu, Marka Pjacu:

"Nisam još. Čuo sam za njega još dok je bio u Dinamu, a prvi put sam ga vidio na Europskom prvenstvu. Vidi se da će mali biti zvijer i da je budućnost Italije, te hrvatske reprezentacije."

O utjecaju Ćire Blaževića na BiH nogomet:

"Imam puno anegdota kada je Ćiro u pitanju. Sjećam se da na našim utakmicama nije bilo ni tisuću ljudi prije nego li je on došao. Ćiro takav kakav jest uspio je vratiti publiku na stadion i za to je on definitivno najzaslužniji."

Mišljenje o hrvatskoj reprezentaciji:

"Ono što je dosada Hrvatska napravila vjerujem da je moglo biti još i bolje. Mislim da kritike hrvatskih navijača, koje su došle nakon ispadanja od Portugala, nisu bile opravdane. Iskreno i ja sam očekivao da Hrvatska ode barem do polufinala, ali to je nogomet. Vama su ciljevi sada veliki, a nama su i dalje da se plasiramo na svako iduće veliko natjecanje.", rekao je Džeko, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije