Oproštaj od Bobara

U sjećanju će ostati kao dobar čovjek, iskren i pouzdan prijatelj

gavrilo
30.09.2014.
u 12:50

Bobar obuhvaća 28 poduzeća podjeljenih u 4 poslovna odjela s više od 35 poslovnih djelatnost... Imao je oko 1.100 radnika

Brojne poznate osobe poslale su brzojav sućuti povodom smrti Gavrila Bobara, uspješnog gospodarstvenika i političara.

- Sa žaljenjem sam primio tužnu vijest o iznenadnoj i preranoj smrti mog dragog prijatelja Gavrila Bate Bobara. Za moju obitelj i mene Bato će ostati u trajnom sjećanju kao dobar čovjek, iskren i pouzdan prijatelj - naveo je predsjednik RS-a Milorad Dodik.

Smrt supruga i oca predstavlja, kako je dodao, nenadoknadiv gubitak s kojim se moramo hrabro suočiti, a uspomene na naše najdraže zauvijek sačuvati u srcima i mislima.

I predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je brzojav sućuti obitelji Gavrila Bobara.

- S tugom i žalošću sam primila vijest o preranoj smrti cijenjenog prijatelja i suradnika Gavrila Bate Bobara. Iskreno suosjećam s vama, mada znam da je malo riječi koje mogu ublažiti vašu bol. Njegovim iznenadnim odlaskom najviše gubite vi, njegova obitelj, ali smo duboko potreseni i svi mi, njegovi prijatelji, kolege i suradnici - navela je Cvijanović.

Gavrilo Bobar je bio, dodala je, iskren prijatelj, ugledan gospodarstvenik koji je ostavio duboki trag u gospodarskom i političkom životu Republike Srpske.

Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović je istaknuo da ga je istinski potresla i rastužila vijest o iznenadnoj i preranoj smrti Gavrila Bobara.
- Bio je to dobar i uspješan poslovni čovjek, koji će nedostajati svima nama, a najviše svojoj obitelji i zajednici u kojoj je živio i radio - naveo je Radmanović.

Bobar je protekle noći iznenada preminuo u 59. godini, a sahrana će biti obavljena u četvrtak. Komemoracija je sutra u dvorani Narodne skupštine RS-a u 11 sati.

Bio je vlasnik tvrtke „Bobar“ te narodni zastupnik u parlamentu RS-a. Bobar obuhvaća 28 poduzeća podjeljenih u 4 poslovna odjela s više od 35 poslovnih djelatnosti među kojima su bankarstvo, trgovina plinom i naftom, špediterstvo, osiguranje imovine, medijska djelatnost... Imao je oko 1.100 radnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije