Orgije kod Kima

Djevojčice iz škola odvode za seks zabave

orgije
29.04.2016.
u 18:18

Sjevernokorejski dužnosnici, na čelu s predsjednikom Kim Jong-unom, namjeravaju organizirati orgije s djevicama od kojih je nekima tek 13 godina .

Kako piše britanski Express , pozivajući se na južnokorejske medije, po djevojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da ništa ne smiju reći obitelji jer će ih smaknuti . 

 Kad ih odvedu, djevojke vode liječnicima koji utvrđuju jesu li djevice. Ako jesu, tinejdžerice će postati dio tzv. "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti.

Takvu "jedinicu" već je imao Kim Jong-il, ali rasformirana je nakon njegove smrti 2011. Njegov sin Kim Jong-un sada želi kreirati vlastitu "jednicu za zadovoljstvo". Svoje poslušnike već je poslao u škole po "visoke i lijepe" mlade žene koje želi "trenirati" u hotelu u Pyongyangu. 

  Kao i u vrijeme njegova oca, vjerojatno će se i ove djevojke biti prisiljene udati za osobne čuvare političara ili starije djelatnike vladinih službi. Prije toga morat će prisustvovati zabavama u Jong-unovoj rezidenciji s gomilom alkohola, seksa i ekstravagantne hrane.

- Zabava bi obično počela hranom i pićem, nastavila se plesom, a završila erotskim igrama - napisao je Lee Il-Nam, nećak Kim Jong-ila u svojim memoarima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije