JEZIVA TRAGEDIJA U SRBIJI:

Dječak (5) upalio pekarsku mješalicu, a zatim upao u nju

hitna pomoć
01.08.2016.
u 18:10

U beogradskom naselju Borča u nedjelju je smrtno stradao petogodišnji dječak. Ubila ga je mješalica u pekari koju su njegovi roditelji planirali otvoriti dan kasnije.

Stravičan događaj odnio je život petogodišnjeg dječaka u nedjelju u beogradskom naselju Borči. Mališan je s roditeljima došao u pekaru “Nikolić” u nedjelju navečer i u trenutku kada su ga izgubili iz vida, dječak je uključio pekarsku mješalicu, a zatim cijelim tijelom upao u nju. Liječnici Hitne nisu mu mogli pomoći i preminuo je od zadobivenih ozljeda, piše Blic.

Neutješni jecaji roditelja čuli su se duž cijele ulice, pričaju susjedi koji do dolaska policije i saniteta mrtvozornika nisu naslućivali o čemu se radi.

Neutješni otac grlio dječakovog plišanca

“Ovo je užasno! Znala sam obitelj iz viđenja, ljudi su svaki dan vrijedno radili da što prije urede lokal i otvore ga. Vidjelo se da su marljivi, mladi, htjeli su stvoriti nešto za djecu i da ih takva muka snađe. Pa danas su trebali otvoriti pekaru!”, kaže jedna žiteljka Borče.

Obitelj ima i osmogodišnju djevojčicu koja je u trenutku tragedije srećom bila kod susjeda. Oni su je zadržali, u želji da ne vidi nesreću i shrvane roditelje.

Šira obitelj ubrzo se okupila na mjestu ne pronalazeći riječi utjehe za oca koji je čvrsto grlio dječakovog plišanca i uplakanu majku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije