!hej liga

Dječaci HNK Tomislav osvajači lige, Zrinjski završio na 3. mjestu

01.06.2016.
u 09:00

Proteklog vikenda završena je !hej liga, u kojoj su se natjecali dječaci rođeni 2005. godine i mlađi. Na pomoćnom terenu stadiona pod Bijelim brijegom mladi nogometaši su uživali u druženjima i međusobnim natjecanjima.

Počastili goste

Domaćin !hej lige, HŠK Zrinjski, počastio je sve natjecatelje ćevapima i sokovima. Prvaci !hej lige za 2015./2016. godinu su izabranici trenera Ivana Banovića, mlada i perspektivna momčad HNK Tomislav iz Tomislavgrada. Srebrnu medalju svojom borbenošću osvojila je momčad FK Blagaj koju predvodi trener Mensur Pandur, dok su se broncom okitili nogometaši HŠK Zrinjski koju predvodi trener Dragan Vrdoljak. Za fair-play momčad proglašena je Škola fudbala Mas Mostar. Vrijednm nagradama su nagrađeni i najbolji pojedinci !hej lige te je tako za najboljega strijelca proglašen James Ostojić iz NK Međugorje s 37 postignutih pogodaka. Najbolji vratar lige je Miloš Drljan iz HŠK Zrinjski, dok je najboljim igračem ovog turnira proglašen Marko Matić iz HNK Tomislav.

Nagrade za najbolje suce !hej lige uručene su Anisu Kalajdžiću i Marku Blaževiću.

Pomoć Eroneta

- Zahvaljujemo našem sponzoru HT Eronetu na uspješnoj suradnji i ove godine i svečanom završetku ovogodišnje !hej lige. Ovim putem se zahvaljujemo i Sportskom savezu Grada Mostara, koji nam je pomogo s organizacijom !hej lige - poručili su iz Škole nogometa HŠK Zrinjski, koja je i ovaj put jako dobro organizirala i provela ovo već tradicionalno natjecanje za mlade nogometne nade.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije