Mostar

Čuvar kafića slučajno ranjen u nogu tijekom obračuna

11.02.2016.
u 09:00

Policija traga za dvojicom napadača koji su jučer rano ujutro, oko 3.30 sati, hicima iz pištolja u potkoljenicu ranili Ivana T. (24) iz Mostara, čuvara Ice bara na tzv. novom kolodvoru u Vukovarskoj ulici. Nesretni mladić nalazio se u lokalu kada ga je u nogu pogodio “zalutali” metak. Naime, pogođen je hicem iz jednog od dva upotrijebljena pištolja, kojima su se vani obračunavale dvije skupine. Metak je prošao kroz staklo kafića i teško ga ranio.

- Vjeruje se da je bio ‘na krivom mjestu, u krivo vrijeme’. Istraga je tek pokrenuta, pa za sada ne možemo iznositi detalje. Tijekom očevida je izuzet određen broj tragova, na osnovi kojih bismo trebali složiti kockice istražnog mozaika, naveli su iz MUP-a. Neslužbeno, istražitelji imaju nekolicinu sumnjivaca.

Međutim, građani koji žive nedaleko od mjesta sukoba ispričali su da su maskirani napadači, kao fantomi, pucali na dvojicu momaka, koji su bili ispred zatvorenog kafića. Kako doznajemo, oni su ispalili, barem sudeći po broju pronađenih čahura, deset hitaca iz pištolja, nakon čega su pobjegli.

Zanimljivo je da se vatreni obračun dogodilo u noći kada su se na mostarskim ulicama održavale maškare, što je napadačima vjerojatno pomoglo da ne budu primijećeni i lakše umaknu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije