Ministar vanjskih poslova BiH

Crnadak na Konferenciji o slobodi medija zapadnog Balkana u Beču

ada
24.02.2017.
u 11:15

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak sudjelovat će 27. veljače na Konferenciji OESS-a na visokoj razini o slobodi medija na zapadnom Balkanu u Beču.

Ministar Crnadak jedan je od govornika na otvaranju Konferencije zajedno sa saveznim ministrom za Europu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije Sebastianom Kurzom i predstavnicom OESS-a za slobodu medija Dunjom Mijatović - najavljeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP BiH.

Cilj konferencije OESS-a na visokoj razini, koja je organizirana u suradnji predsjedatelja OESS-a Republike Austrije i Ureda predstavnika OESS-a za slobodu medija, je pružiti platformu za razmjenu inicijativa i dobre prakse iz regije jugoistočne Europe o relevantnim pitanjima medijske slobode koja utječu na zemlje članice OESS-a s fokusom na sigurnost novinara i medijskih etika.

Konferencija će dati smjernice za buduće korake u djelovanju OESS-a, stvoriti sinergiju regionalnih stručnjaka, civilnog društva i državne uprave u području slobode medija - priopćeno je iz MVP BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije