Akcija "Ciklon"

Vođa navijača šef narkoskupine u Srbiji

14.09.2016.
u 08:00

Srbijanska i njemačka policija jučer su u munjevitoj akciji “Ciklon” uhvatile najmanje 30 osoba koje se sumnjiče za upletenost u šverc 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa i 106 kilograma hašiša, a otkriveno je i sedam laboratorija u ovim dvjema državama, potvrdio je ministar MUP-a Srbije Nebojša Stefanović.

Jevto Jevtić (33), vođa Taurunum Boysa, navijača Zemuna, označen je kao vođa skupine krijumčara zaplijenjene droge u vrijednosti od 20 milijuna eura. Zatečen je na spavanju u svojoj kući u Zemunu, a do sada je javnosti bio poznat po incidentima na utakmicama, a navijački porivi su mu očito bili samo krinka za unosni narkoposao. Podsjetimo, spominjao se i poslije uhićenja zbog nereda u Genovi, na utakmici Italija - Srbija 2010., poznatoj po incidentu koji je tada predvodio Ivan Bogdanov. Prethodno je Jevtić uhićen i u Srbiji zbog upada na teren i prekida utakmice Vojvodina - Zemun. Njegovo jučerašnje uhićenje može se pogledati i na snimci akcije MUP-a Srbije. Osim Jevtića, u Beogradu su u policijskoj akciji “Ciklon” uhićeni i njegovi pomagači - M. P. (24), D. S. (32) i J. V. (40), dok je tjeralica raspisana za R. D. (23) iz Beograda. Oni se sumnjiče da su vršili distribuciju droge u Srbiji. “Pala” su i dvojica kurira koja su nosila dva kilograma kokaina, pet kilograma ecstasyja i četiri kilograma amfetamina. Njima je droga zaplijenjena na teritoriju Srbije i Mađarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?