Tužiteljstvo USŽ

Tužiteljstvo će tražiti pritvor za Galijaševića, savjetnik Stambolija svjedok optužbe

 Galijasevic
16.06.2016.
u 10:44

"Jasmin Stambolija je u daljnjem postupku svjedok Tužiteljstva", kazao je Adnan Tulić

Nakon jučerašnje akcije pripadnika Federalne uprave policije i Tužiteljstva USŽ "Una 2016" u kojoj je, zbog traženja mita, uhićen gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević, zatim Adelaida Galijašević, zaposlenica Gradske uprave i supruga gradonačelnika, Smail Toromanović, prvi savjetnik gradonačelnika, te Jasmin Stambolija, načelnik Službe za komunalne djelatnosti, Stambolija će, čini se, svjedočiti protiv svog šefa.

"Jasmin Stambolija je u daljnjem postupku svjedok Tužiteljstva", kazao je za Klix.ba Adnan Tulić, glasnogovornik Tužiteljstva USŽ.
Tulić je istaknuo da će danas u tijeku dana Tužiteljstvo predložiti mjere pritvora za neke od jučer uhićenih, no nije precizirao za koga točno.

Podsjećamo, jučer su, nakon saslušanja, na slobodu pušteni Jasmin Stambolija i Adelaida Galijašević, dok su na daljnjem saslušanju zadržani Galijašević i Toromanović, koji će danas biti predani Tužiteljstvu na daljnje postupanje.

Galijaševiću se stavlja na teret da je od bihaćkog privrednika A.B., vlasnika tvrtke "Behić Sanny Boy", tražio 10.000 KM ili 10 posto od duga koji je Gradska uprava imala prema njegovoj tvrtki, kako bi on naredio isplatu dugovanja od 100.000 KM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?