kontrole prometa

SBŽ: Tijekom vikenda 61 vozač isključen iz prometa

policija promet
21.11.2016.
u 09:15

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja evidentirana su 182 slučaja, a zbog neregistriranosti ili tehničke ispravnosti iz prometa je isključeno 26 vozila

U većini općina Srednjobosanske županije (SBŽ) tijekom vikenda vršene su pojačane kontrole prometa, iz kojeg je isključen 61 vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja evidentirana su 182 slučaja, a zbog neregistriranosti ili tehničke ispravnosti iz prometa je isključeno 26 vozila.

Ukupno je zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno 366 prekršajnih naloga, priopćio je MUP SBŽ-a.

U Vitezu je kontrolom automobila marke "BMW" pronađena manja količina materije za koju se pretpostavlja da je droga.

Osoba kod koje je materija pronađena podvrgnuta je kriminalističkoj obradi, a dobivena saznanja koristit će se u daljoj borbi protiv droge.

U Bugojnu je, prilikom kontrole vozila marke Mercedes, pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je droga "speed" i "ecstasy".

Na području općine Donji Vakuf, u suradnji s inspektorima županijskog Ministarstva gospodarstva, izvršena je kontrola rada ugostiteljskih objekata s ciljem zabrane točenja alkohola maloljetnicima, prekoračenja radnog vremena, kao i sprječavanja narušavanja javnog rada i mira.

Određene aktivnosti usmjerena su i na mjere predviđene Planom zaštite šuma, s ciljem sprječavanja nelegalne sječe ogrjevnog drveta.

Tako je na području Turbeta kod Travnika oduzeta određena količina ogrjevnog drveta, dok su na području Novog Travnika, pored nelegalno usječenih drva, oduzet traktor i terensko vozilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?