eksplozija prilikom zamjene plinske boce

Radnik iz BiH ozlijeđen na gradilištu u Hrvatskoj: Plemen mu zahvatio glavu i šake

hitna pomoć
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.12.2023.
u 18:20

U Medulinu je došlo do nesreće kada je 41-godišnji državljanin BiH obavljao radove na gradilištu te je prilikom zamjene plinske boce došlo do eksplozije i otvorenog plamena koji mu je zahvatio glavu i šake obje ruke

Dvije dojave o muškarcima koji su zadobili teške tjelesne ozljede na radu zaprimila je istarska policija, a kako navode u priopćenju u nedjelju, u oba slučaja muškarcima je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Prva nesreća dogodila se u petak oko 13,30 sati kada je 47-godišnjak pao sa stražnje platforme specijalnog vozila na području Pule kojom prigodom je ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. 

Druga nesreća dogodila se u subotu oko 15,30 sati u Medulinu gdje je 41-godišnji državljanin BiH obavljao radove na gradilištu te je prilikom zamjene plinske boce došlo do eksplozije i otvorenog plamena koji mu je zahvatio glavu i šake obje ruke. 

Pomoć mu je pružena u Općoj bolnici gdje su mu zbog zadobivenih opeklina utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?