Križevci

Prijetio djevojci (17): 'Popalit ću vas, progutat će vas mrak'

maltretiranje
ilustracija
02.11.2016.
u 18:59

Noć će vas progutati, popalit ću vas, potamaniti, neće vas biti, zaklat ću vas, ubiti, samo je dio prijetnji kojima su djevojka iz okolice Križevaca i njezina obitelj više mjeseci bili izloženi, piše prigorski hr.

Naime, prema nedavnoj presudi koprivničkog Općinskog suda, nasilni 43-godišnjak je od svibnja do prosinca 2012. godine maltretirao svoju maloljetnu djevojku i cijelu njezinu obitelj, no dobio je tek uvjetnu kaznu. Naime, tada 17- godišnja djevojka u vezi sa dosta starijim muškarcem trpila je strašna ponižavanja i maltretiranja. Njezin obitelj nije također bila pošteđena.
Kad više to nisu mogli izdržati, prijavili su prijetnje policiji. No bivši dečko sve je porekao.

- Sve je to intriga, bila mi je dužna, a ona je i meni prijetila. Rekla mi je da će mi njeni spremiti kuglu u glavu - kazao je u svoju obranu

Napadnuta djevojka na sudu je ispričala kako je teror trpjela još dok su bili u vezi, ali se bojala s njim prekinuti. 

- Jednom me je izvukao iz kafića za kosu. S njim sam ostala u vezi jer sam ga se bojala - kazala je na koprivničkom sudu. Pravi problemi počeli su, ispričala je, kad je odlučila s njim prekinuti. Tada ju je počeo zvati na mobitel po 150 puta dnevno a počeo je zivkati i kući. Pretukao ju je i nekoliko mjeseci nakon prekida.

- U nekoliko mi je navrata rekao da će nas pobiti, da smo gnjide i nezahvalna stoka - opisala je djevojka na sudu. Majka nije znala za vezu svoje maloljetne kćeri sa starijim muškarcem. No, kada joj je kći ispričala o zlostavljanju i kada ih je počeo uznemiravati kod kuće, slučaj je prijavila križevačkim policajcima.

- Više puta sam zvala policiju, a oni su mi rekli da se ništa nije dogodilo. Morala sam isključivati telefon kod kuće koliko je puta zvao. No, tada je zvao i na mobitel i prijetio “J…t ću vam mater, bit će lom, glave će letjeti..  - ispričala je majka djevojke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije