zenica

Pregledom vozila pronađeno nelegalno oružje i tražena osoba

policija
07.03.2016.
u 15:43

Proteklog vikenda policijski tim Policijske stanice Centar Zenica je tijekom kontrole vozača i osoba na kontrolnim punktovima, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića zaustavili putničko motorno vozilo "Passat", registarskih oznaka 612-M-763, kojim je upravljala osoba K.N. iz Zenice, dok se u vozilu, na mjestu suvozača, nalazila osoba H.M. iz Zenice.

Izvršenim provjerama za osobe utvrđeno je kako je za osobom H.M. raspisana potraga od strane Općinskog suda u Zenici, a prilikom pregleda kod istog je pronađeno vatreno oružje-pištolj sa jednim okvirom i sedam metaka. Sporno oružje je privremeno oduzeto, a osoba H.M. je uhićena i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Nakon dokumentovanja nelegalnog posjedovanja vatrenog oružja, osoba je predana službenicima Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I na daljnju kriminalističku obradu.

Izvršenim pregledom vozača K.N. i vozila, pronađeno je hladno oružje pogodno za nanošenje povreda, a sporni predmet je privremeno oduzet i protiv navedene osobe nadležnom sudu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom prekršaju, u skladu sa Zakonom o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije