Općinski sud u Bihaću

Određen jednomjesečni pritvor Galijaševiću i Toromanoviću

galijasevic
Anadolija
17.06.2016.
u 07:53

Općinski sud u Bihaću odredio je jednomjesečni pritvor gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću koji je osumnjičen za primanje mita, te njegovom savjetniku Smailu Toromanoviću, potvrdio je za Faktor Adnan Tulić, glasnogovornik Tužiteljstvatva Unsko-sanske županije. 

Pritvor nije predložen za drugog gradonačelnikovog savjetnika Jasmina Stamboliju koji je priznao krivično djelo i najvjerojatnije će biti svjedok u postupku njegove supruge Adelaide Galijašević.

Saslušanje u Županijskom tužiteljstvu u Bihaću trajalo je jučer ujutro od 10 sati, a u poslijepodnevnim satima prešli su u Općinski sud, gdje mu je određen jednomjesečni pritvor.

Galijaševiću se stavlja na teret da je od bihaćkog privrednika A. B., vlasnika tvrtke “Behić Sanny Boy”, tražio 10.000 KM ili 10 posto od duga koji je Gradska uprava imala prema njegovoj tvrtki, kako bi on naredio isplatu dugovanja od 100.000 KM.

Nakon preuzimanja novca Galijašević je kuvertu dao supruzi Adelaidi koja je potom, u pratnji savjetnika Stambolije, izišla iz ureda, no tu su ih presreli službenici FUP-a. Ona je pokušala kuvertu dati Stamboliji, ali ju je u tome fizički spriječio federalni policajac. Poslije toga oboje su vraćeni u ured. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?