Suđenje

Ništa nisu mogli naći optuženom za trostruko ubojstvo i jedno ranjavanje

15.12.2015.
u 07:22

U Sudu BiH nastavljeno je ponovljeno suđenje Mladenu Ždrali zvanom Pata koji je ranije bio oslobođen krivnje za ubojstvo Milorada Todorovića, Radomira Jankovića, Esada Šenderovića te ranjavanje Murata Komarice 18. studenog 2005. u kafiću "Dva bora" u naselju Vraca.

Boris Govedarica, koji je ubijen 2007. u Lukavici, također se bio teretio za ove likvidacije. On je u naselju Gornji Miljevići bio sletio audijem u kanal isti dan kada su se likvidacije dogodile, a preživjeli svjedoci su pričali kako su počinitelji pobjegli upravo tom markom vozila. Osim Borisa Govedarice, sutradan su bili uhićeni Đorđe Ždrale i Miroslav Škobo, koji su predani MUP-u SŽ, ali su ubrzo pušteni.

U nastavku jučerašnjeg suđenja preslušana je videosnimka iskaza svjedoka Bojana Cvijana, bivšeg načelnik Odjela krim-policije CJS Istočno Sarajevo, koji je ispričao kako su postojale dvije-tri verzije, te da mu je nekad 2007. ili 2008. istražitelj Šahinpašić rekao da su vršene posebne istražne radnje u odnosu na Ždralu, te da "mu ništa nisu mogli naći".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije