Užas u Sarajevu

Na Bentbaši pronađena beživotna tijela majke i djeteta, nema tragova nasilja

12.04.2024.
u 10:12

MUP Sarajevske županije je potvrdio da su sinoć na Bentbaši pronađena dva beživotna tijela. Uz ženu je ponađeno i tijelo djeteta u dobi do četiri godine.

"Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila je prijavu da je u Miljackoj, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 01:30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju - tijelo djeteta do četiri godine", navode iz MUP-a SŽ.

Liječnici su na licu mjesta konstatirali smrt obje osobe.

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na tijelima nema vidljivih ozljeda.

"Tužitelj je rukovodio očevidom, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a SŽ i stalni sudski vještak medicinske struke. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare. Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja", zaključuju iz MUP-a SŽ.

Kako neslužbeno saznajemo, dijete je bilo pričvrćeno uz majku i utopili su se. Policija radi na identifikaciji preminulih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?