mup zdž

Muškarac uhićen nakon pada žene sa petog kata zgrade u Zenici

uhicenje
07.07.2023.
u 19:24

Jedna muška osoba je uhićena nakon, prvobitno, nesretnog događaja u kojem je smrtno stradala 40-godišnja Zeničanka nakon pada s petog kata zgrade u zeničkom naselju Blatuša. Događaj koji se dogodilo prije nekoliko noći rezultiralo je uhićenjem jedne muške osobe koja je nakon kriminalističke obrade predana u nadležnost Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije koji je zatražio mjeru pritvora.

"Županijsko tužiteljstvo ZDŽ danas je uputilo prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičene osobe inicijala F. S. zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilje u obitelji, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega i jer postoje naročite okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao istragu u kaznenom postupku utjecajem na svjedoke", priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva ZDŽ, piše Klix.ba.

O prijedlogu za pritvor odlučit će sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Zenici. Za sve daljnje informacije vezano za određivanje pritvora možete se obratiti Županijskom sudu u Zenici.

Kako se doznaje, obdukcija je pokazala tragove nasilja na tijelu nakon čega je uhićem muškarac koji čeka mjeru o određivanju pritvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?