požar u skladištu tvrtke "Dom smreka"

Muškarac smrtno stradao u požaru u Srebreniku, ozlijeđena četiri vatrogasca

požar u skladištu tvrtke "Dom smreka" u Srebreniku
Radio Srebrenik
14.04.2024.
u 18:37

Jedna osoba je smrtno stradala u požaru koji je danas zahvatio skladište tvrtke "Dom smreka" u Srebreniku. Tom prilikom su ozlijeđena i četiri vatrogasca, koji su zatražili pomoć liječnika, od kojih su dvojica prevezeni u UKC Tuzla.

Požar na objektu kompanije "Dom smreka" Srebrenik danas je izbio oko 14 sati, a na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici Policijske stanice Srebrenik, dežurna ekipa Službe hitne medicinske pomoći i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice, piše Klix.ba.

Oni su, kako navodi glasnogovornica Uprave policije MUP-a TŽ Adnana Sprečić na mjestu događaja zatekli ozlijeđenu osobu, koja je prevezena u prostorije hitne pomoći, ali je uslijed zadobivenih ozljeda na žalost preminula.

"Smrt je potvrdio liječnik mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik a radi se o N. K.(1973) iz Rapatnice. U međuvremenu, oko 16:25 sati požar je lokaliziran. O događaju je također obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva Tuzlanske županije, a na mjestu događaja nalaze se i istražitelji OKP PU Srebrenik", navodi Sprečić.

Uviđajem će rukovoditi dežurni tužitelj, a isti će, po nalogu i pod njegovim nadzorom izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TŽ i inspektor za protupožarnu zaštitu, kada se za to steknu uvjeti.

Zbog udisanja štetnih plinova prolikom intervencije, zbog ozljeda su se u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik javila četiri vatrogasca PVJ Srebrenik. Nakon ukazivanja medicinske pomoći, dva su upućena na kućno liječenje, a dva u UKC Tuzla, odnosno Kliniku za plućne bolesti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?