uhićen je

Drama u BiH: Muškarac pričao sam sa sobom pa pucao na policajce

hrvatska policija
Slaven Branislav Babic/iPIXSELL
09.07.2023.
u 18:31

U Doboju je uhićen muškarac iz ovog grada čiji su inicijali R.H. koji je prilikom policijske intervencije ispalio hitac u pravcu policajca, koji nije ozlijeđen, priopćeno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije su naveli kako je R.H. uhićen protekle noći u 2.25 sati tijekom postupanja prema prijavi da se u dvorištu u vlasništvu osobe A.H. čuje njegov susjed  R.H, te kako navjerojatnije priča sam sa sobom i da se susjedi boje za svoju sigurnost s obzirom da je lovac i posjeduje vatreno oružje, prenosi Klix.ba

U priopćenju se navodi da je nakon dolaska policije na lice mjesta R.H. ispalio hitac u pravcu jednog policijskog službenika koji nije ozlijeđen, ali je na gornjem dijelu uniforme vidiljivo više oštećenja koja su nastala od projektila vatrenog oružja.

Muškarac R.H. će danas uz izvješće o izvršenom kaznenom djelu ubojstvo u pokušaju biti predan u nadležnost Okružnog tužiteljstva Doboj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?