Misica se bori za život

Bosanka Ena Kadić (26) pala s obronka visokog 30 metara

20.10.2015.
u 06:15

Miss Austrije 2013. nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je pala u provaliju u blizini platforme za osmatranje

Ena Kadić (26), Miss Austrije 2013., nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je u petak pala u provaliju u blizini platforme za osmatranje okoline na brdu Bergizel, u Tirolu. Prije nego što je izgubila svijest, uspjela je obavijestiti brata telefonom što joj se dogodilo i prevezena je u bolnicu u Insbruku gdje leži na Odjelu intenzivne njege.

- U 13.30 sati Ena je pozvala brata i obavijestila ga da leži teško ozlijeđena ispod osmatračnice na Bergizelu. Obitelj je pozvala hitne službe, a policija je izvijestila da su Kadić pronašla dva studenta od 26 i 27 godina. Posada spasilačkog helikoptera brzo je uočila 26-godišnjakinju, izvukla je sajlom i prevezla u bolnicu- naveli su iz austrijske Gorske službe spašavanja. Liječnici su konstatirali teške unutarnje ozljede. Kadić je poslije pada bila sposobna za komunikaciju, ali nakon spašavanja više nije dolazila svijesti. Bečki dnevnik "Kronen" piše da su okolnosti tragičnog događaja jako misteriozne.

- Ne znamo trenutačno je li 26-godišnjakinja trčala kroz šumu, ili je šetala po planini. Činjenica je da je pronađena na 30 metara ispod platforme, rekao je glavni inspektor Ernst Kranebiter. Dnevni list "Tiroler Tages" objavljuje da su iz klinike Inzbruka poručili da je Enino "stanje izuzetno kritično". Policija trenutačno isključuje mogućnost da se radi o pokušaju samoubojstva.

I dalje nije poznato kako je došlo do nesreće. Kako se doznaje, djevojka je često trčala na Bergizelu i nije isključeno kako je riječ o nesretnom slučaju. Policija je ispitala čovjeka s kojim je trenirala i s kojim se sastala malo prije nesreće. On je u ponedeljak i napustio Austriju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije