Bombaški napad

Bačena bomba na kafić u vlasništvu žene ‘žestokog momka’

19.03.2016.
u 07:00

Policija traži bombaše koji su jučer oko 3 sata iza ponoći bacili bombu na kafić “Astorija” u Ulici Alekse Šantića u Palama.

Vlasnica kafića je Duška Škobo, supruga Miroslava Škobe koji slovi kao “žestoki momak” i do sada je više puta uhićivan. Srećom, u eksploziji nije bilo ozlijeđenih

- Oštećen je kafić. Prikupljeni su određeni tragovi koji su poslani na vještačenje, poslije čega će se znati više detalja o ovom napadu - rekli su iz CJS Istočno Sarajevo, napominjući kako imaju indicije o mogućim napadačima i oni bi uskoro mogli biti privedeni. Miroslav je ranije, navodno, pripadao klanu Đorđa Ždrale, koji je osuđen na 20 godina zavora zbog ubojstva bivšeg načelnika MUP-a RS, a spominjao se i kao član skupine koja je dulje vremena krala skupocjena auta na području Sarajeva. Također, bio je osumnjičen i da je u travnju 2009. zapalio golf 5 bivšeg šefa paljanske policije Ivana Šarca. Inače, Miroslav je sin Jovana Škrobe koji je također poznat policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije